La operativa internacional de ART Transport està organitzada segons la ubicació
dels seus tres centres logístics a Espanya, França i frontera Alemanya.

infraestructuras

El transport de mercaderies es realitza amb una flota pròpia de tractores d’última generació i remolcs frigorífics.

Volum d’operacions

0
TONELADES TRANSPORTADES
0
KILOMETRES RECORREGUTS
0
PALETS EMMAGATZEMATS

RUTA NORD-SUD / SUD-NORD

Durant els darrers 40 anys i avui mateix, els nostres conductors i camions cobreixen el trajecte diàriament, on gracies a un servei de relleus, estan en servei les 24 hores tots els dies de l’any.

24/7/365

Això ens ha convertit en experts amb un alt grau de coneixement, controlem tots els aspectes a tenir en compte per fer que el transport arribi puntualment al seu destí

Proporcionem un servei de transport altament professionalitzat oferint puntualitat, discreció i confiança als nostres clients.
El transport es realitza amb els nostres vehicles en sentit Nord-Sud / Sud-Nord.

No realitzem rutes alternatives
No viatgem fora de la nostra ruta.

Cobrim les necessitats de fabricants, supermercats, operadors logístics, majoristes, etc.

LA NOSTRA FLOTA

Treballem amb una flota molt jove, tots els nostres vehicles tenen un màxim de 3 anys d’antiguitat i seguim un cicle de renovació constant.

flota-transport

Treballem amb una flota molt jove, tots els nostres Rendiment, fiabilitat i economia al servei de l’empresa. Els nostres socis de confiança en matèria de transport són Scania, Mercedes i Volvo.

Disposem de un servei d’assistència CRM (Contracte de reparació i Manteniment) per tot Europa que ens proporciona directament la casa oficial de cada un dels nostres vehicles, amb un compromís de resposta en temps mínim.

euro6-gps

Realitzem una gestió intel·ligent de la nostra flota i del flux del transport, perseguim resultats reals, mantenim els nostres camions connectats i aquesta actitud millora la nostra productivitat

Treballem a l’avantguarda en consum de combustible, reducció d’emissions de CO2 i respecte per el medi ambient. Els vehicles que integren la flota compleixen la norma Euro6 de la Unió Europea.

PUNTUALITAT & TRACKING

Software Punt a punt

Amb la desaparició del sistema d’estoc, en l’actual mètode de càrregues en cadena on la mercaderia es descarrega d’un vehicle a l’altre, es requereix -sobretot per el producte fresc- una puntualitat extrema.

Per disposar de la màxima coordinació dels transbords entre vehicles, hem desenvolupat el nostre software de Tracking i sistema de previsions amb un sistema que avalua la posició i el flux del tràfic.

atrip

Disposem de sistemes de control de les carregues en tot moment gracies a les nostres naus a França, Espanya i frontera Alemanya i al sistema Online de posicionament GPS que ens permet fer el seguiment de la càrrega en temps real.

MERCADERIA

Gran part de la nostra activitat està associada al transport i emmagatzematge de mercaderia fresca, especialment dins el sector de la fruita (Temp. Entre 3 i 6 graus), Xocolata (Temp entre 18 i 20 graus) o congelats (Fins a -20 graus de temperatura)

Temperatura dirigida

La nostra logística funciona a temperatura dirigida i disposem de registrador de temperatura a totes les caixes frigorífiques. Es poden implementar punts de control en totes les etapes del procés.

thermoking

Les nostres caixes frigorífiques avantatgen en prestacions els remolcs tautliner ja que a més de disposar de control de temperatura ens permeten assegurar la mercaderia que transportem i circular a 7 dies per setmana per les autopistes de França.

Gràcies al sistema de tancament i alerta dels nostres remolcs treballem també en l’àrea de negoci del transport de mercaderies valuoses i que necessiten una protecció especial.

Agilitzem el trànsit de la mercaderia